Natuur en fotografie

Een paar vierkante meter natuur kan voor mij al voldoende zijn om mooie foto`s te maken.                      

Macro fotografie vindt ik leuk om te doen maar ook portret en bruids reportages.

Natuur fotografie.......!
Het liefst ga ik s 'morgens vroeg op pad. Zoek een s 'avonds een mooi natuurgebied uit waar ik naar toe wil gaan.

Zorg dat mijn camera en lenzen schoon zijn en pak mijn rugzak in. Boterham, drinken en navigatie...... 

Mijn camera is een Canon Eos 1000 D met verschillende objectieven, ringflitser ,tussenringen en macroconvector. Daarnaast gebruik ik nog een Sony Cyber-shot cameraatje voor de plekjes waar ik met de canon niet bij kan.

Het is heel fijn om voor zonsopkomst al te plekke te zijn. Rust, nevel en mist, zon, regen of bewolking het is allemaal mooi.

Zoeken naar het kleinste insekt, paddenstoeltje of een uitgebloeide bloem. Graag deel ik al dit moois met jullie. Als je het leuk vind om eens mee te gaan de natuur in of het je suggesties voor een mooi stukje natuur? Stuur mij dan gerust een bericht achter via een e mail.

 

 
 

 

 

Mijn foto's wil ik graag met jullie delen op deze website.